TEL. MOBIL: +373 69 180 011
ORE DE LUCRU: Luni – Sâmbătă: 09:00 – 18:00 Duminică: 10:00 – 16:00
999.md машины на продажу

Mașini de vânzare pe site-ul 999.md de la Phoenix-Auto

Dragi Clienti! De asemenea, vindem mașini pe site-ul 999.md din 2007. Dacă doriți să găsiți pe 999 o mașină uzata în stare perfectă, vă recomandăm să alegeți profilul companiei noastre. Pe site-ul 999.md avem peste 36 de mașini rulate diferite din Europa.

În plus, în profilul nostru oficial de pe 999.md, puteți găsi recenzii ale clienților companiei noastre și ne puteți contacta la numărul de telefon specificat. Dacă vă este convenabil să contactați prin acest site, atunci suntem întotdeauna deschiși cooperării!

Exemple de anunțuri pe 999.md

anunturi vanzarea auto pe site-ul 999.md

De ce este profitabil să cumpărați o mașină uzată de pe site-ul 999.md de la Phoenix-Auto

Piețele online oferă consumatorilor un număr mare de oportunități de a cumpăra și de a vinde mașini. Una dintre cele mai populare și de încredere resurse din Moldova este site-ul 999.md. Vom vorbi despre avantajele achiziționării unei mașini second hand de la Phoenix-Auto.

Selecție mare de vehicule

Pe site-ul 999.md din profilul Phoenix-Auto există un număr foarte mare de anunțuri de vânzare de mașini second hand. Aici puteți găsi mașini de diferite mărci, modele și ani de fabricație. Acest lucru vă permite să alegeți opțiunea perfectă care se potrivește preferințelor și bugetului dumneavoastră.

Preț accesibil

Achiziționând o mașină uzată economisești bani, deoarece costul acesteia este mult mai mic decât cel al unei mașini noi. Pe site-ul 999.md din profilul Phoenix-Auto poți compara prețuri și găsi cele mai bune oferte.

Recenzii și evaluări ale vânzătorilor

999.md oferă o oportunitate de a face cunoștință cu recenziile și evaluările vânzătorului Phoenix-Auto, ceea ce vă ajută să vă asigurați de fiabilitate și onestitate înainte de a cumpăra o mașină.

Informații detaliate în anunțuri

Site-ul 999.md are un sistem convenabil de transmitere a informațiilor care vă permite să găsiți rapid și ușor o mașină potrivită. Puteți găsi rapid listări după marcă, model, an, kilometraj, culoare, tip de cutie de viteze și multe altele.

Compare List